martes, 13 de octubre de 2009

¿ENS MEREIXEM AQUESTA CLASSE POLÍTICA?

El govern espanyol està profundament enfonsat, es veu que improvisa, que la situació actual els supera, que no sap cap a on tirar, ho demostra la subvenció dels 420 per exemple... que va ser rectificada o inclús la marxa del cap de l'economia, Pedro Solbes.
La forma de planificar la crisis no ha sigut bona, això es nota en l'ajuda a les institucions financeres del nostre Estat, mentre elles caien, el govern els donava fons públics, per a que amb aquest capital financer es continuaren donant hipoteques a les famílies. Una estratègia roïna, ja que s'ha demostrar que l'únic que em fet ha sigut salvar a institucions com el Banco Santander, BBVA... i en les economies domestiques no s’ha notat com demostren les estadístiques. Em pareix molt bé, que es salven empreses importants del país, però així no, els bancs mentre el vent bufa de cara, no baixen les comissions, ni regalen diners al governs... en canvi després en temps de crisis criden a “PAPA-ESTAT” per a que els salve el cul.
Fa poc saltava la notícia de que el conseller delegat del BBVA, José Ignacio Goirigolzarri, es va a retirar a la juvenil edat de 55 anys, amb una pensió anual de tres milions d’euros. Si ZP ja sabem on van el diners públics per “salvar” els bancs.
Per no parlar del principal partit de l’oposició, immers en una crisi interna en varies comunitats autònomes, que salpica des de presidents regionals fins al cap del partit, per un entramat corrupte i delictiu. Així es fan les coses, donant exemple de bona gestió al joves. Supose que la gent es donarà conte que l’alternativa seria, i capaç de portar millor el país no es votar a Rajoy, perquè si este grup de mafiosos conservadors ens té que governar, que Deu ens agarre confessats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario